Cea Mai Bună Clinică Stomatologică Pentru Implant Dentar În București?

Implanturile dentare sunt cea mai facila, moderna si eficienta solutie in cazul inlocuirii dintilor pierduti. Indiferent ca ai pierdut un dinte, mai multi sau chiar toti dintii, te poti baza pe tehnicile stomatologice noi si moderne, care vor face minuni pentru tine si zambetul tau.

De mult nu mai este “la moda” sa ne multumim cu conditia in care suntem. Daca ai trait ani la randul cu frica sau rusinea de a zambi pentru a nu se vedea dintele lipsa, este momentul sa dai uitarii aceste situatii neplacute! Alege cea mai buna clinica pentru implant dentar din Bucuresti si recapata-ti zambetul increzator de alta data!
Este drept, atunci cand sunt atat de multe clinici stomatologice, cum stii ca ai facut cea mai buna alegere?
Citeste articolul in continuare pentru a afla ce trebuie sa iti ofere o clinica stomatologica de top atunci cand apelezi la implantul dentar, iar daca iti vor oferi exact ceea ce iti oferim noi, Clinica 32, atunci ai facut o alegere buna.

Inainte de a-ti face o programare la dentist, trebuie sa stii ca montarea unui implant dentar este o procedura stomatologica complexa, pentru care ar trebui sa alegi doar un profesionist in domeniu, nu doar pentru reusita procedurii, ci si pentru linistea ta.

Dr. Razvan Boberis, expert in domeniul stomatologiei dentare digitala cu portofoliu complet pe manopere complexe, in special in implantologie dentara digitala si manopere stomatologice avansate recomanda crearea unui plan de tratament cu abordare multidisciplinara si stabilirea costurilor inca de la inceput.

Ce trebuie sa iti ofere cea mai buna clinica de implant dentar din Bucuresti?

Pentru a-ti face o idee despre ce inseamna montarea unui implant dentar, am creat o lista de pasi pe care vei fi nevoit sa ii faci atunci cand ai nevoie de aceasta procedura dar si ce ar trebui sa detina o clinica stomatologica de top pentru ca intregul procedeu sa poata fi realizat in acelasi loc, fara alte drumuri si timp pierdut.

1. Investigatii

Un prim pas in montarea unui implant dentar este reprezentat de investigatii (tomografii computerizate CBCT) in baza carora medicul tau dentist va stabili un plan de tratament complet pentru tine si nu vei fi mai apoi pus in situatia neplacuta de a afla de costuri suplimentare. O clinica de renume va oferi toate aceste servicii pacientilor sai, pentru ca acestia sa nu fie nevoiti sa mearga in mai multe locuri pentru alcatuirea dosarului de analize initiale.

Clinica 32 dispune de Computer Tomograf CBCT 3D in fiecare sediu care este folosit in radiologia dentara de catre medicul dentist pentru a pune un diagnostic precis, totul sub acelasi acoperis, fara timp irosit in plus de catre pacient.

2. Vei afla de cate implanturi ai nevoie

In functie de complexitatea situatiei, medicul tau stomatolog iti va spune de cate implanturi ai nevoie si ti se vor expune variantele de implanturi din care poti alege (implant standard sau implant premium, unidentar sau restaurari complete cu dinti ficsi).

In cadrul Clinicii 32 poti beneficia inclusiv de implant fara taieturi, o tehnica avansata din stomatologia digitala care consta in: analize 3D (datorita computerului tomograf CBCT), scanare & amprentare digitale, coroane realizate in laborator dentar digital propriu, echipa specializata si materie prima premium.

One day implant este o alta tehnica moderna de care orice pacient care doreste sa rezolve inconvenientul unui dinte sau a mai multi lipsa, poate realiza asta doar intr-o singura zi, in cadrul Clinicii 32.

All on 4 & All on 6 reprezinta tehnica ideala pentru cei care isi doresc dantura fixa, daca si-au pierdut toti dintii.

3. Renumele clinicii si al medicului dentist

Trebuie sa iei in calcul inclusiv renumele clinicii si al medicului dentist care iti doresti sa se ocupe de cazul tau. De ce?

Pentru a fi sigur de reusita tratamentului si de durata acestuia in timp, desigur. Un implant dentar este o procedura costisitoare si care trebuie sa treaca cu succes de testul timpului. Un medic specialist in implantologie dentara precum Dr Razvan Boberis are un portofoliu de zambete la activ si de pacienti multumiti care l-ar recomanda oricand, oricui.

Astfel ca daca esti in cautarea unui specialist in implant dentar in Bucuresti, in cadrul Clinicii 32 te asteapta o echipa de experti ce au cunostinte solide si care sunt in permanenta perfectionare prin participarea anuala la nivel international la cele mai importante evenimente de profil.

4. Tehnologiile de care dispune clinica

Nu uita nici de tehnologiile care vor fi utilizate – aici trebuie sa ai in vedere optiunile de tratament care iti sunt expuse si timpul de vindecar.

In cadrul Clinicilor 32, toate tratamentele sunt realizate in conformitate cu principiile stomatologiei digitale si anume: timpul redus de tratament, fara durere, vizite putine la medicul dentist, manopere superioare fata de cele realizate in stomatologia traditionala, rezultate eficiente si un proces pre si post operator 100% controlat.

Daca esti in situatia in care ai nevoie de unul sau mai multe implanturi dentare si cauti cea mai buna clinica pentru implanturi dentare in Bucuresti, sper ca te-ai convins ca in cadrul Clinicii 32 vei beneficia de tehnologie de ultima ora si de cei mai buni specialisti in domeniul implantologiei.

Te asteptam cu drag la o consultatie initiala. Pentru a te programa, ne poti telefona la +40316203032 sau ne poti scrie la office@clinica32.ro. Iti promitem ca te vom face sa zambesti!

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă