Cum Alegi O Clinică Stomatologică Din București?

Durerea este singura care te trimite la medic, corect? Dar ce faci atunci cand ai de ales un dentist sau o clinica stomatologica rapid? La ce trebuie sa fii atent?
Daca locuiesti in capitala si te intrebi cum sa alegi o clinica stomatologica din Bucuresti in Sectorul 1, acest articol iti va fi de mare ajutor. Vei descoperi cum sa alegi intelept atat o clinica stomatologica, cat si un medic stomatolog din Bucuresti.

Sa trecem la treaba… Avantajele pe care ti le ofera o clinica stomatologica in Sectorul 1 Bucuresti:

Esti in situatia in care te confrunti cu o urgenta stomatologica si trebuie neaparat sa mergi la dentist? Cum alegi o clinica stomatologica buna din Sectorul 1 al capitalei sau din orice alta zona din Bucuresti?

Trebuie sa fii atent sa bifezi toate aspectele de mai jos:

1. Medici cu specializari diverse

Ei bine, spre deosebire de un cabinet stomatologic, in cadrul unei clinici stomatologice isi desfasoara activitatea medici stomatologi specializati in toate ramurile stomatologiei (chirurgie dentara si maxilo-faciala, implantologie, parodontologie, endodontie, ortodontie, pedodontie etc.). Practic tu gasesti mai multe tipuri de tratament sub acelasi acoperis.

Pe langa o echipa completa de medici de care nu poti beneficia in cadrul unui cabinet stomatologic, intr-o clinica stomatologica vei beneficia si de servicii aditionale (precum radiologia dentara intraorala digitala , OPG, computer tomograf CBCT 3D, laborator dentar digital si Patient care dedicat).

Asadar, indiferent ca ai unul sau mai multi dinti lipsa si doresti sa ii inlocuiesti cu un implant dentar sau ca ai abces dentar sau trebuie sa-ti fie plombata sau extrasa una dintre masele, la o clinica stomatologica iti vei rezolva problema.

Trebuie precizat si ca medicii unei clinici sunt experimentati, au un portfoliu de lucrari realizate la activ si stiu sa foloseasca cele mai noi si mai performante aparate si instrumente.

2. Aparatura completa

In comparatie cu un cabinet stomatologic de la parterul unui bloc, o clinica stomatologica este mult mai bine dotata. Intr-o clinica de stomatologie din Sectorul 1 Bucuresti, cum este si Clinica 32, exista aparatura de specialitate de ultima generatie.

Fiecare medic dentist, indiferent de specializarea sa, are la dispozitie aparatura medicala pentru stomatologie si instrumente de ultima generatie, foarte performante. In plus, chiar si radiografiile dentare pot fi efectuate intr-o astfel de clinica. Asta te va scuti pe tine de drumurile speciale catre un cabinet de radiologie dentara pentru efectuarea radiografiilor dentare necesare crearii unui plan de tratament complet.

Exista asadar o multime de argumente datorita carora atunci cand ai probleme cu dantura sau pur si simplu doresti sa treci pe la un medic stomatolog pentru un control de rutina privind sanatatea orala, merita sa alegi o clinica dentara din Bucuresti.

Cand iti alegi clinica insa, in afara de experienta medicilor stomatologi, aparatura si de instrumentele utilizate, trebuie sa tii cont si de distanta fata de casa.

Cum iti alegi medicul stomatolog in Bucuresti?

Dupa cum deja te-ai convins, cea mai buna solutie pe care o poti alege in momentul in care te confrunti cu diverse probleme dentare, este aceea de a trece pragul unei clinici stomatologice.

Daca insa locuiesti la o distanta considerabila fata o clinica stomatologica de renume din Bucuresti sau indiferent ce iti doresti de la medicul stomatolog, trebuie sa cunosti unele detalii:

1. Experienta medicului dentist

La cea mai buna clinica de stomatologie din capitala poti afla cu usurinta detalii despre experienta si specializarea fiecarui dentist.

Ai informatii cu privire la experienta pe care o are dar si la specializarile acestuia pentru a te asigura ca esti pe maini bune.

2. Tratamentele oferite

Asa cum banuiesti deja, in cazul unui cabinet stomatologic, nu vei beneficia de tratamentele stomatologice complete, astfel ca trebuie sa te interesezi initial daca in cadrul cabinetului stomatologic ales vei putea fi ajutat. Nu putine sunt cazurile in care pacientii se confrunta cu diferite complicatii si sunt plimbati de colo colo pentru a putea primi un tratament complet.

Tocmai de aceea, daca te confrunti cu o problema destul de complicata, este recomandat sa mergi intr-o clinica pentru a primi nu doar un diagnostic, ci si un tratament complet.

3. Echipamentele si materialele folosite

In cazul in care optezi pentru un cabinet stomatologic sau o clinica stomatologica de la periferia Bucurestiului, asigura-te ca te interesezi cu privire la dotarile si tehnologiile de lucru folosite daca vrei ca dantura ta sa fie tratata folosind cele mai moderne tehnici stomatologice.

De asemenea este foarte important sa ceri informatii si cu privire la materialele stomatologice folosite, pentru a sti daca sunt de calitate premium sau nu. La majoritatea clinicilor stomatologice mari ai siguranta ca dentistii folosesc materiale de calitate superioara.

4. Tarife

Este important sa te interesezi in prealabil si de preturile solicitate de catre medicul dentist pentru serviciile stomatologice pe care le presteaza, pentru a te asigura ca, tariful final se incadreaza in bugetul tau si este direct proportional cu calitatea oferita.

5. Recenziile pacientilor

Nu in ultimul rand, inainte de a alege medicul dentist este foarte important sa tii cont de referinte si de recenziile fostilor pacienti ai acestuia. In era tehnologiei este foarte simplu sa afli parerea pacientilor. Nu trebuie decat sa te uiti pe pagina de Facebook a medicului dentist sau a cabinetului sau a clinicii si iti poti forma rapid o parere.

Acestea sunt asadar cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti atunci cand iti alegi medicul dentist sau clinica de stomatologie unde vei merge. Alege sa pui pret pe sanatatea ta orala si mergi la o clinica dentara de top din capitala, indiferent de problemele cu care te confrunti (dinti lipsa, abces dentar, inlocuirea dintilor, parodontita) etc.

Asadar, daca locuiesti in Bucuresti in sectorul 1, sau lucrezi in acest sector sau… pur si simplu nu tii cont de distanta atunci cand vine vorba de sanatatea ta orala, te invit la cea mai buna clinica stomatologica din Bucuresti – Clinica 32. Aici vei gasi rezolvare pentru orice problema dentara, si te vei bucura de servicii stomatologice de calitate superioara.

Pentru a te programa contacteaza-ne telefonic la +40316203030 sau ne poti scrie la office@clinica32.ro.

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă