Facem performanță împreună!

Profesionalism și implicare la fiecare pas. Pornim de la zero și controlăm fiecare etapă până la rezultatul final. Specialiștii cu experiență ai Clinicilor 32 te conduc la cele mai înalte rezultate: sigure, controlabile, pe termen foarte lung.
Specialiștii noștri trec dincolo de limitele tradiționale și oferă fiecărui pacient zâmbetul mult dorit, fie că este vorba despre un tratament stomatologic digital general sau de prevenție, fie că este vorba despre un tratament stomatologic avansat care în alte locuri a primit răspunsul fără soluție.


Viziune avansată asupra tratamentului stomatologic

Am găsit o soluție pentru mii de pacienți, vom ajunge la cel mai bun rezultat și pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului tău. Întreaga echipă Clinica 32 lucrează exclusiv pe baza tehnologiei de ultimă oră și oferă beneficii reale datorită experienței și prin faptul că ambele clinici sunt 100% digitalizate, iar materia primă este de calitate superioară. Pacientul primește de la zero o soluție finală și sigură, garantată pe termen lung, ce include viziunea specialiștilor din toate ariile stomatologice.

Echipa Clinica 32 lucrează exclusiv pe baza principiilor stomatologice avansate: totul sub un singur acoperiș, multi-disciplinar, non invaziv și minim invaziv, fără durere și predicție sigură.


Tradiție și cultură organizațională ce susține performanța echipei

Din 2005, construim una dintre cele mai furmoase povești din stomatologia digitală românească alături de o echipă solidă și constantă. Fiecare specialist urmează un program de dezvoltare profesională și accesează programe de instruire la cele mai prestigioase instituții internaționale, inclusiv New York University și GIDE – UCLA – Loma Linda – Los Angeles. Membrii echipei noastre dețin cele mai înalte calificări în domeniu și sunt într-o pregătire continuă din respect pentru pacient.

Ne preocupăm de TOT pentru ca experiența 32 să fie una cât mai plăcută – puteți face programările online, puteți plăti cu cardul, puteți plăti în 6 rate fără dobândă prin Garanti Bonus Card, beneficiați de reminder prin sms sau prin email și vă punem la dispoziție istoricul medical datorită softurilor performante prin care ne coordonăm activitatea medicală. Pentru că știm că timpul dumneavoastră este prețios, vă punem la dispoziție două sedii centrale și locuri de parcare. Tot ceea ce trebuie să faceți este să zâmbiți fără griji!

Cu ce te putem ajuta? Contactează-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
în chat sau programează o consultație.

  Clinica Stomatologică Scărlătescu

  Strada Scărlătescu nr 3
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30

  Program

  Luni-Vineri09:00-20:00

  Clinica Stomatologică Banu Manta

  B-dul Banu Manta, 79A
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30

  Program

  Luni-Vineri09:00-20:00

  Ne preocupăm de TOT pentru ca experiența 32 să fie una cât mai placută – puteți face programări online, plăti cu cardul sau în 6 rate fără dobândă prin Garanti Bonus Card, …
  Vezi mai mult

  Contact

  Clinica stomatologică Scărlătescu
  Str. Scărlătescu, nr. 3 ,
  sector 1, București
  Luni – Vineri 09:00-20:00
  +4031620330

  Clinica stomatologică
  Banu Manta

  B-dul Banu Manta, nr. 79 A,
  sector 1, București
  Luni – vineri 09:00 – 20:00
  +40316203030

  Acest site este operat de SC Clinica 32 SRL, cu sediul social in Bucuresti, B-dul Banu Manta 79A, Sector 1, e-mail office@clinica32.ro, RC: J40/3300/2005, CUI 17263249

  Ia legătura cu noi!

  Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


   ro_RORomanian
   Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
   Acceptă