Implant dentar

Pierderea unui dinte afectează în mod direct calitatea vieții. Nu poți să zâmbești, nu poți să te hrănești corespunzator și, mai ales, în timp un dinte lipsă dăunează întregii sănătăți dentare și apar complicații ce pot fi chiar foarte grave.
Soluția cea mai sigură este tratamentul cu implant dentar care, în prezent, are rată de succes maximă. Când vrei să investești în funcționalitatea și estetica zâmbetului tău, alegi un implant premium, trainic și recomandat de orice medic stomatolog cu experiență.

proiectare implant 1
proiectare implant 2
ghid digital implant

Una dintre cele mai mari frici existente la ora actuala pentru pacientii care au nevoie de tratamente stomatologice este frica de durere, iar pentru persoanele care au nevoie de tratament cu implant dentar, de manoperele chirurgicale.
Tratamentul cu implant dentar fara taieturi ghidat digital asigura un tratament in deplin confort, cu rezultate sigure si, mai ales, datorita inovatiilor din era digitala, FARA TAIETURI. 
La ora actuala, sub acoperisul clinicii exista toata aparatura necesara pentru a realiza aceasta tehnica: analize 3D datorita computerului tomograf CBCT, scanare & amprentare digitale, coroane realizate in doar cateva ore in cadrul laboratorului nostru digital incorporate in Clinica 32, echipa specializata si materie prima superioara.

Pacienții care se califică pentru această tehnică

Aceasta tehnica de a insera un implant dentar se poate aplica doar in situatiile in care pacientul are extractii mai vechi de 2 luni si este totul vindecat, are suficient os sau in situatiile in care se face o extractie a unui dinte cu o singura radacina, respectiv premolari sau dinti frontali. In cazul in care pacientul nu se incadreaza pentru aceasta tehnica, echipa de specialist existenta in Clinica 32 va oferi cea mai buna solutie pentru situatia pacientului. Mentionam ca sub acoperisul Clinicilor 32 se realizeaza toate tehnicile stomatologice digitale generale sau avansate precum One Day Implant, All on 4 & All on 6, Implant dentar digital personalizat si/sau Regenerare osoasa ghidata.

Beneficiile reale oferite de tehnica Implant dentar fără tăieturi ghidat digital

• Pozitie corecta din punct de vedere biologic, estetic si protetic aimplantului in os
• Vindecare accelerata datorata lipsei taieturilor
• Fara durere, trauma minima datorita interventiei minim invazive
• Numar redus de manopere datorita infrastructurii existente in Clinica 32
• Rezultat superior datorita tehnologiei digitale si planificarii initiale
• Totul intr-o singura sedinta
• Dupa perioada de integrare, pacientul beneficiaza de rezultat final sigur, asa cum s-a planificat de la inceput si cu garantie pe termen lung
beneficii implant
beneficii implant
beneficii implant
beneficii implant


ONE DAY IMPLANT

Pacientii care sunt presati de timp, isi doresc sa isi inlocuiasca unul sau mai multi dinti lipsa in timp rapid de tratament, cu siguranta rezultatului si garantie pe termen foarte lung pot alege una dintre manoperele stomatologice digitale cele mai apreciate in America: One Day Implant!
One Day Implant este o tehnica stomatologica avansata prin care un pacient care are o problema cu unul sau mai multi dinti vine si isi rezolva intr-o singura zi, totul.
Practic pacientul vine, se realizeaza extractia sau se insereaza implantul daca extractia este deja realizata, se monteaza un bont provizoriu si o lucrare provizorie, totul pregatit dininte dupa o planificare amanuntita a tuturor etapelor.
Fie ca este vorba despre un singur dinte din zona din frontala estetica  sau chiar in zona premolarilor, fie ca este vorba despre toti dintii din zona de sus sau de jos, isi solutioneaza problemele dentare intr-o singura zi. Acest concept aduce avantajul ca nu se mai face un al doilea stagiu de descoperire a implanturilor, peste 3-4 luni dupa ce s-au integrat implanturile totul este pregatit, bontul, montat, mai trebuie doar lucrarea finala.
Pacientii care se califica pentru aceasta manopera:
• pacientii care au os suficient, de calitate,
• pacientii care nu au infectii,
• Pacientii care au o stare de satate genrala buna, fara boli cronice
• chiar si pacientii care au nevoie de extractii.
Acesta manopera one day implant se comporta foarte bine si post extractional. Practic s-a scos un de dinte rupt, se pune implantul si o coroana provizorie imediat, intr-o singura ora.
Care sunt beneficiile tehnicii One day implant?
• Problema dentara a pacientului se trateaza rapid si eficient
• Se elimina al doilea stagiu chirurgical de descoperire a implanturilor
• Se poate face lucrare provizorie fixa  imediat.
• Pacientul pleaca zambind!


Impant dentar Ankylos

Unul dintre marile branduri internationale de implant dentar cu traditie de peste 35 de ani este implantul Ankylos, produs de Densply Sirona. Acesta ofera solutia sigura si estetica pentru aproape orice situatie clinica.

implantankylos
Ankylos-Implant-Molar

Beneficii reale oferite de implantul Ankylos:

 • Estetica impecabila pe termen lung; vindecare accelerata; integrare in os superioara altor impalnturi; dinti cu aspect natural ce se mentine datorita bontului personalizat realizat chiar in fabrica dupa o amprenta digitala ce  asigura o grosime optima a gingiei si sustine papilele dintre dinti;
 • Nu exista niciun fel de spatiu pentru a patrunde bacteriile, deoarece bontul se adapteaza perfect la implant printr-o conexiune conica, realizandu-se practic o “sudura la rece”
 • Permite incarcare imediata ONE DAY IMPLANT


Implant dentar Straumann Roxolid

Straumann este unul dintre liderii internationali cu o traditie exceptionala de realizare a implanturilor dentare. Cel mai nou implant din aliaj Titan-Zirconiu numit Roxolide cu tratamentul suprafetei hidrofil SLA Active asigura o perioada de integrare osoasa mai scurta, de la  6 saptamani.

straumann-Pro-arch-3
straumann-implant

Avantajele implantului dentar Straumann:

 • Vindecare rapida si fara durere; se poate insera fara taieturi; este mai rezistent mecanic decat alte implanturi din titan; permite si incarcarea imediata in zona frontala
 • Noul model straumann roxolide tapered este conic si are exact forma radacinii dintilor; este foarte subtire, 3.3mm diametru si poate fi folosit in zona molarilor si premolarilor fara sa mai fie nevoie de aditie osoasa.


Implant dentar Megagen Anyridge

Implantul Megagen Anyridge este folosit de medicii stomatologi din intreaga lume datorita structurii si designului care permite sa obtinem o stabilitate primara in aproape orice fel de os.
Cu acesta se poate realiza tehnica one day implant si incarcarea imediata cu dinti provizorii.
Care este diferenta intre un implant obisnuit si implantul Megagen Anyridge?
Poate cea mai mare diferenta dintre un implant obisnuit si implantul megagen anyridge este data de functionalitatea lui. Acesta se comporta precum dintele natural.
O alta caracteristica importanta care-l diferentiaza de un implant obisnuit este faptul ca permite medicului sa il monteze imediat dupa o extractie. Acesta este un avantaj pentru persoanele care nu pot astepta pana la doua luni de vindecare pentru a le putea fi montate implanturile.
Materialul din care este confectionat implantul Megagen Anyridge este titan de gradul 4, care este un aliaj de calitate si puritate superioara, asigura nu doar o duritate ridicata ci si o rezistenta in timp superioara unui implant obisnuit.
O alta diferenta intre un implant obisnuit si unul premium este data de bontul special de care acesta dispune. Bontul multi-unitar este ideal pentru pacientii care si-au pierdut toti dintii, deoarece permite recuperarea completa a conditiei dentare.

megagen-anyridge
megagen-anyridge2

Avantajele implantului dentar Megagen:

Specialistii cu experienta in medicina stomatologica recomanda implantul Megagen Anyridge deoarece aduce pacientului beneficii pe care un alt tip de implant nu le poate aduce. Printre acestea se numara:

 • implantul poate fi inserat indiferent de densitatea osoasa de care dispune pacientul
 • forma implantului confera o stabilitate maxima
 • nimplantul poate fi montat imediat dupa o extractie
 • datorita tehnologiei XPEED® osul maxilar este protejat si regenerat
 • tesutul din jurul implantului este protejat de necrozare
 • o singura legatura protetica pentru toate marimile de implanturi dentare
 • estetica imbunatatita datorita bontului personalizat
 • implantul are latimea biologica ideala
 • nu exista risc de slabire in timp a surubului datorita conexiunii conice

Ce pret are implantul Megagen Anyridge?

In functie de complexitatea lucrarii, si a cazului: ai pierdut un dinte, mai multi dinti sau toti dintii, pretul implantului Megagen Anyridge difera de la clinica la alta. Pe site-ul nostru regasesti lista tarifelor percepute in cadrul clinicii, pe care o poti consulta pe www.clinica32.ro/tarife, deoarece suntem corecti si transparenti fata de pacientii si potentialii nostri pacienti.
Daca te-ai convins ca implantul Magagen este potrivit pentru tine, te asteptam in cadrul unei consultatii initiale in Clinica 32, in cadrul careia unul din specialistii nostri iti va face un plan de tratament si iti va explica atat pasii cat si pretul intregii proceduri. Desigur, tot in cadrul acestei consultatii vei primi raspunsuri la toate intrebarile tale.


Implant dentar Zimmer

Implantul Zimmer Trabecular Metal este cea mai noua descoperire in domeniul implantologiei dentare, fiind singurul implant cu structura tridimensionala (3D).
Dupa ce a folosit metalul cu structura trabeculara timp de zeci de ani in ortopedie, Zimmer aduce aceasta tehnologie revolutionara si in implantologia dentara. Implantul Zimmer Trabecular Metal este indicat mai ales la pacientii cu grad mare de risc, cum ar fi: pacientii care au suferit infarct miocardic; pacientii cu boala parodontala in forma avansata; pacientii diabetici; pacientii cu os foarte moale (de tip IV); pacientii care fumeaza excesiv.

zimmer-trabecular

Avantajele implantului dentar Zimmer Trabecular:

Specialistii cu experienta in medicina stomatologica recomanda implantul Zimmer Trabecular deoarece aduce pacientului beneficii printre care se numara:

 • Principalul beneficiu este osteointegrarea superioara datorita structurii tridimensionale din tantal, astfel in situatiile cele mai dificile se obtine o stabilitate si osteointegrare foarte buna.
 • Conexiunea conica dintre bont si implant permite o sigilare perfecta a spatiului dintre cele doua piese si risc scazut de periimplantita
 • Bontul personalizat realizat dupa o scanare digitala cu scanerul intraoral asigura un rezultat identic cu dintele natural lipsa.

Cu ce te putem ajuta? Contactează-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
în chat sau programează o consultație.

  Clinica Stomatologică Scărlătescu

  Strada Scărlătescu nr 3
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Clinica Stomatologică Banu Manta

  B-dul Banu Manta, 79A
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Ne preocupăm de TOT pentru ca experiența 32 să fie una cât mai placută – puteți face programări online, plăti cu cardul sau în 6 rate fără dobândă prin Garanti Bonus Card, …
  Vezi mai mult

  Contact

  Clinica stomatologică Scărlătescu
  Str. Scărlătescu, nr. 3 ,
  sector 1, București
  Luni – Vineri 09:00-20:00
  +4031620330

  Clinica stomatologică
  Banu Manta

  B-dul Banu Manta, nr. 79 A,
  sector 1, București
  Luni – vineri 09:00 – 20:00
  +40316203030

  Acest site este operat de SC Clinica 32 SRL, cu sediul social in Bucuresti, B-dul Banu Manta 79A, Sector 1, e-mail office@clinica32.ro, RC: J40/3300/2005, CUI 17263249

  Ia legătura cu noi!

  Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


   ro_RORomanian
   Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
   Acceptă