Laborator dentar

Mașina de frezat Zirkonzahn M1

Este o mașină de frezat compactă, de ultimă generație, ce poate freza Zirconiu, rășini, ceară, metale, PEEK, polimeri sau materiale pentru bijuterii. Poate freza in 5+1 axe, ceea ce permite frezare la unghiuri de max 30°, rezultând astfel lucrări cu o estetică ridicată și o adaptare perfectă. Schimbătorul automat de freze, cu o magazie de 6 freze permite redarea celor mai mici detalii, bineînțeles și cu ajutorul softului de Nesting instalat pe unul dintre calculatoarele din laborator.

Scannerul de laborator de la Zirkonzahn

este echipat cu 3 camere de rezoluție înaltă, care înregistrează și cele mai mici detalii și poate scana color amprente sau modele montate în articulator. Datorită faptului că se pot scana amprente, fără a mai turna modelul clasic din gips, se scurtează timpii de așteptare pentru pacienți. PC-urile din laborator sunt special concepute pentru design 3D, împreună cu softurile de design 3D dentar ceea ce ajută tehnicienii dentari să facă lucrări de reabilitare dentară complexe, precum și reabilitări totale. Scanările intră-orale trimise din cabinetul dentar sau cele scanate cu scannerul de laborator sunt folosite pentru designul viitoarelor lucrări. Cu ajutorul softurilor de design, în laboratorul nostru, se proiectează coroane dentare, punți dentare (de la 3 elemente până la arcade întregi), proiecte pentru ghiduri chirurgicale, proteze post operatorii, bonturi custom din Titan sau hibride (proiectate pentru fiecare caz în parte). Cu ajutorul imprimantelor 3D se pot printa lucrări pentru probă (try-in), lucrări provizorii, modele pentru adaptarea coroanelor/punților/fațetelor scanate în cabinetul dentar sau pentru wax-up digital. Imprimantele 3D sunt de generație nouă, având rezoluții ce ne ajută să printăm cu o precizie de 35 microni. Rășinile folosite ne ajută să redăm cele mai fine detalii.

Cuptorul de ceramică Programat P510

combină tehnologia de înalta clasă cu design-ul modern foarte eficient, astfel încât face un cuptor foarte ușor de folosit și performant. Tehnologia infraroșu accelerează procesul de ardere cu 25% și îmbunătățește rezultatele arderii. Camera termală detectează nivelul de uscare și controlează automat procesul de uscare și închidere. Ceramicile folosite, de tip E-Max redau foarte bine naturalețea dinților, astfel încât alături de contribuția tehnicianului dentar prin diferite manopere se obține o formă a dinților de o calitate înalta din punct de vedere etnic și estetic.

E.max Ceram

este o ceramică pentru stratificare folosită în tot sistemul IPS e.max. Materialele oferă rezultate estetice de o calitatate excepțională, o dispersie naturală a luminii și o relație echilibrată între strălucire și cromatică. În sistemul IPS e.max, ceramica pentru fațetare este cheia în obținerea unor rezultate estetice superioare, atât pe bisilicatii de litiu, precum și pe oxidul de zirconiu. Avantajele constau într-o potrivire perfectă a culorii și folosirea unei diagrame unice, universale. Mai mult decât atât, toate restaurările fațetate cu IPS e.max au demonstrat aceleași comportamente clinice, precum uzură și strălucirea. De asemenea, laboratorul dentar digital încorporat în Clinica 32 conține toată tehnologia dentară suport, necesară pentru rezultate performanțe.

.

Cu ce te putem ajuta? Contactează-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
în chat sau programează o consultație.

  Clinica Stomatologică Scărlătescu

  Strada Scărlătescu nr 3
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Clinica Stomatologică Banu Manta

  B-dul Banu Manta, 79A
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Ne preocupăm de TOT pentru ca experiența 32 să fie una cât mai placută – puteți face programări online, plăti cu cardul sau în 6 rate fără dobândă prin Garanti Bonus Card, …
  Vezi mai mult

  Contact

  Clinica stomatologică Scărlătescu
  Str. Scărlătescu, nr. 3 ,
  sector 1, București
  Luni – Vineri 09:00-20:00
  +4031620330

  Clinica stomatologică
  Banu Manta

  B-dul Banu Manta, nr. 79 A,
  sector 1, București
  Luni – vineri 09:00 – 20:00
  +40316203030

  Acest site este operat de SC Clinica 32 SRL, cu sediul social in Bucuresti, B-dul Banu Manta 79A, Sector 1, e-mail office@clinica32.ro, RC: J40/3300/2005, CUI 17263249

  Ia legătura cu noi!

  Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


   ro_RORomanian
   Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
   Acceptă